Parfumul purtat de ducesa Kate la nunta, o marca obscura britanica

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 04 mai 2011 1383 afişări

Ducesa de Cambridge Kate a purtat la nunta sa un parfum numit Illuminun, un brand putin cunoscut din Marea Britanie, care costa 70 de lire sterline. Nu se gaseste insa si in Romania.

La nunta regala dintre Kate Middleton si printul William, toti ochii au fost tintiti asupra miresei si a tinutei sale, a pantofilor si a bijuteriilor. Putini s-au intrebat insa ce parfum poarta, desi specialistii din industrie au pus in discutie parfumul ales de ducesa pentru nunta regala.

Parfumul se numeste White Gardenia Petals si este produs de Illuminum, un brand obscur din Marea Britanie, potrivit mai multor bloggeri specializati pe piata de parfumuri. O sticluta de 50 de mililitri costa 70 de lire sterline, pret care in SUA ajunge la 140 de dolari, insa nu se gaseste si in Romania.

Brandul Illuminum a fost infiintat in 2007 de fostul hair stilist celebru Michael Boadi, care a lucrat anterior cu celebritati precum Kate Moss sau Naomi Campbell. Linia de parfumuri a lui Boadi se numeste Boadicea The Victorious si a atras cliente printre care si Michelle Obama, care a cumparat trei parfumuri in 2009.

Sursa: dailymail.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parfum,
ducesa,
Kate
/actualitate/parfumul-purtat-de-ducesa-kate-la-nunta-o-marca-obscura-britanica-8226885
8226885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.