Parchetul ucrainean cere şapte ani de închisoare pentru Iulia Timoşenko

Postat la 28 septembrie 2011 11 afişări

Parchetul ucrainean a cerut marţi o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru fostul premier Iulia Timoşenko, aflată în prezent în opoziţie, judecată pentru abuz de putere.

"Cerem Tribunalului să o declare pe Timoşenko vinovată şi, ţinând cont de gravitatea infracţiunii (...), să o condamne la şapte ani de închisoare", a declarat unul dintre procurori, Lilia Frolova, la finalul rechizitoriului. Acest lucru a provocat furia susţinătorilor lui Timoşenko, reuniţi în apropierea Tribunalului, pe principalul bulevard din Kiev. "Jos banda (de la putere)!", au scandat aceştia, potrivit agenţiei Interfax. Un procuror care a ieşit în curtea Tribunalului pentru a anunţa jurnaliştii despre pedeapsa cerută de Parchet a fost huiduit de deputaţi din partidul Iuliei Timoşenko. "Mincinosul! Ruşine!", au scandat parlamentarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
timosenko,
inchisoare,
parchet
/actualitate/parchetul-ucrainean-cere-sapte-ani-de-inchisoare-pentru-iulia-timosenko-8808498
8808498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.