Parchetul instanţei supreme a deschis dosar în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase

Postat la 21 iunie 2012 13 afişări

Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".

Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost constituită o cauză având ca obiect incidentul petrecut miercuri seară, "cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public. "Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
sinucidere,
tentativa,
reactii
/actualitate/parchetul-instantei-supreme-a-deschis-dosar-in-cazul-tentativei-de-suicid-a-lui-adrian-nastase-9767026
9767026
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.