Parada de Ziua Nationala a inceput in prezenta oficialitatilor si a 2000 de spectatori

Postat la 01 decembrie 2010 11 afişări

Ceremoniile dedicate Zilei de 1 Decembrie, care se desfasoara la Arcul de Triumf, au inceput, miercuri, dupa sosirea premierului Emil Boc la eveniment, acesta fiins intampinat de seful Statului Major General, fiindu-i apoi prezentat onorul de catre garda de onoare.

La eveniment mai participa procurorul general Laura Codruta Kovesi, liderii PDL Adriean Videanu si Vasile Blaga, fostii premieri Petre Roman si Nicolae Vacaroiu, deputatul PDL Costica Canacheu, seful SRI George Maior, liderul PRM C.V.Tudor si presedintele Senatului Mircea Geoana.Parada a inceput cu intonarea imnului de stat si cu salve de tun.La eveniment sunt prezenti peste 2.000 de spectatori.La parada vor participa 1.500 de militari si reprezentanti ai Ministerului de Interne, SPS, FPP si SRI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parada-de-ziua-nationala-a-inceput-in-prezenta-oficialitatilor-si-a-2000-de-spectatori-7768031
7768031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.