Pantofi Nike şi consolele Lexibook în magazinele Lidl

Autor: Ioana Matei Postat la 12 aprilie 2013 198 afişări

Lidl, unul dintre magazinele consacrate din punct de vedere al discounturilor aduce pe rafturi branduri precum Nike şi Lexibook. Astfel, începând de luni, 15 aprilie, pantofii pentru alergat şi rucsacurile Nike, dar şi consolele TV Lexibook vor putea fi găsite în magazinele retailerului. Preţurile pentru aceste produse variază între 49,99 de lei şi 159 de lei.

Pantofi Nike şi consolele Lexibook în magazinele Lidl

Grupul german Lidl este prezent pe piaţa locală cu o reţea de peste 150 de magazine şi a intrat pe piaţă după preluarea lanţului de magazine Plus Discount. Reprezentanţii companiei spun că 80% din marfa comercializată este reprezentată de mărcile proprii. Grupul are trei centre logistice, la Chiajna, Nedelea (lângă Ploieşti) şi Iernut (Târgu Mureş), ultimul fiind deschis în septembrie. Retailerul este prezent în peste 20 de ţări europene, cu circa 9.000 de magazine şi 100 de centre.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pantofi-nike-si-consolele-lexibook-in-magazinele-lidl-10740098
10740098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.