Panică peste ocean: Trump a depăşit-o pe Clinton în preferinţele americanilor

Postat la 26 septembrie 2016 370 afişări

Panică peste ocean: Trump a depăşit-o pe Clinton în preferinţele americanilor

Candidatul republican, Donald Trump, înregistrează o creştere considerabilă a popularităţii, în perspectiva scrutinului prezidenţial din noiembrie, tinzând să aibă un avans în raport cu adversara democrată, Hillary Clinton, relevă un sondaj efectuat de Bloomberg.

Conform sondajului efectuat la nivel naţional, în cazul în care în cursa electorală ar fi doar Hillary Clinton şi Donald Trump, cei doi candidaţi sunt la egalitate, cu 46%. În cazul includerii tuturor candidaţilor la preşedinţie, Donald Trump este pe primul loc, cu 43%, Hillary Clinton este creditată cu 41%, Gary Johnson ar obţine 8%, iar Joll Stein 4%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.