Pagina Facebook, inaccesibilă din România şi mai multe ţări din Europa

Postat la 07 martie 2012 16 afişări

Pagina Facebook din România nu a funcţionat, miercuri dimineaţă, pe ecran apărând mesajul "Server not found / Serverul nu poate fi găsit". Eroarea a apărut şi în alte ţări din Europa, utilizatorii Facebook postând mesaje despre problemă pe alte reţele de socializare.

Numeroşi utilizatori ai reţelei de socializare au postat mesaje pe Twitter, spunând că Facebook nu funcţionează.

Conform www.zdnet.com , reţeaua de socializare a căzut în mai multe ţări din Europa. Numeroşi utilizatori din Albania, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Estonia, Franţa, Finlanda, Germania, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Macedonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina şi Marea Britanie.

Conform Belfast Telegraph, utilizatori din Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Spania, Germania şi Turcia au declarat miercuri dimineaţă că nu pot accesa site-ul Facebook de pe calculatoarele lor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
România,
Europa
/actualitate/pagina-facebook-inaccesibila-din-romania-si-mai-multe-tari-din-europa-9376926
9376926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.