„Pacienta Su“, „pacientul zero“ al pandemiei? Detalii despre primul caz de Covid din lume, dezvăluite din greşeală de un oficial chinez

Postat la 01 iunie 2021 293 afişări

„Pacienta Su“, „pacientul zero“ al pandemiei? Detalii despre primul caz de Covid din lume, dezvăluite din greşeală de un oficial chinez

Greşeala unui oficial chinez ar fi dezvăluit detalii despre primul caz de Covid din lume. O echipă de cercetare independentă despre originile pandemiei de coronavirus a dezvăluit că a descoperit un potenţial „pacient zero“, o femeie numită „Pacienta Su”

„Pacienta Su“ ar fi fost diagnosticată cu Covid-19 cu trei săptămâni înainte ca asiaticii să admită existenţa virusului

„Pacienta Su“ locuia în apropierea unei staţii de metrou asociată cu răspândirea coronavirusului

Echipa de detectivi pe Twitter DRASTIC (Decentralized Radical Autonomous Search Team Investigating COVID-19), care se ocupă de o cercetare independentă despre originile pandemiei de coronavirus, dezvăluie că a descoperit „pacientul zero“ al pandemiei, o femeie numită „Pacienta Su“, care locuia în apropierea unei staţii de metrou asociată cu răspândirea coronavirusului, la aproximativ cinci kilometri de Institutul de la Wuhan, scrie The Mirror.

O greşeală a unui important oficial chinez ar fi dezvăluit numele, adresa şi detaliile despre femeia care ar fi fost diagnosticată cu Covid-19 cu trei săptămâni înainte ca autorităţile de la Beijing să recunoască detectarea virusului, scrie Daily Mail.  

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caz,
chinezi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.