(P) Stailer permite programarea la saloanele din ţară online, prin platformă sau aplicaţie

Postat la 23 februarie 2022 22 afişări

(P) Stailer permite programarea la saloanele din ţară online, prin platformă sau aplicaţie

Dacă aţi auzit până acum de platforma Stailer, trebuie să ştiţi că există şi aplicaţie dedicată, cu acelaşi nume şi cu acelaşi principiu de funcţionare. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit şi utilizată de publicul larg, fără să presupună taxe, abonamente sau alte costuri de acest gen.

Stailer cuprinde mai nou saloanele din 41 de oraşe ale ţării. Astfel, cu opţiuni nenumărate, cu un catalog al saloanelor de hair and beauty, orice client va găsi cu mai mare uşurinţă locul perfect unde să îşi facă o programare.

Pentru bărbaţi şi femei deopotrivă

Stailer, site pentru programari la salon şi aplicaţie cu acelaşi scop, permite acces gratuit atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Are în lista sa saloane pentru ambele categorii de persoane. Iar fiecare salon înscris aici are la rândul său lista de servicii variată. Cel care îşi doreşte o programare nu are mult de căutat până găseşte toate detaliile legate de o locaţie: costuri, fotografii, durata unui serviciu sau recenziile clienţilor sunt informaţii regăsite în prezentarea fiecărui salon.

Fie că sunteţi în pauza dintre şedinţe, la birou, în maşină blocat în trafic sau seara târziu când vă aduceţi aminte de planul zilelor următoare, oricând puteţi accesa Stailer pentru a seta o programare. Practic acesta devine un asistent personal sau o agendă virtuală. Avantajele sunt multiple şi pentru că presupune să setaţi remindere de tip sms pentru fiecare programare. Este posibil doar pentru cei care îşi creează cont de utilizator.

Când timpul nu este în favoarea voastră, Stailer este salvator

De câte ori nu aţi amânat o vizită la coafor? De câte ori nu aţi reprogramat una sau de câte ori aţi şi uitat să vă ocupaţi de asta? Pentru că timpul nu permite uneori să ne încurcăm în planuri complexe, pentru că suntem într-o continuă grabă, Stailer poate fi salvator vouă. Indiferent de frecvenţa vizitelor la salonul de hair and beauty, veţi aprecia că acest site şi implicit tool, căci este şi aplicaţie, vă ajută să vă organizaţi mai bine ca oricând.

Aşadar, instaleaza aplicaţia Stailer şi să dăm drumul la treabă! Cu un cont creat aici datele sunt salvate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să recompletezi de fiecare dată aceste detalii. Poate doar dacă este vorba de a seta o programare pentru altcineva. Din lista de oraşe alegi locaţia ta, setezi tipul de serviciu dorit, data şi ora. Filtrul activ, cu o viteză de reacţie de câteva secunde, afişează doar acele opţiuni ce corespund cu preferinţele. Iar de aici mai este doar un pas, o alegere care duce imediat la setarea programării dorite.

Digitalizarea este de aşteptat în toate domeniile

Stailer este dovada că digitalizarea este necesară. Aplicaţia şi platforma sunt utilizate cu succes la scară largă, de către femei şi bărbaţi din toată ţara. Însă extinderea acestui proiect, într-un timp destul de scurt, este şi dovada că mulţi trec în online pentru programările necesare. O abordare de succes, aşteptată cu siguranţă şi în alte domenii de activitate. Până atunci însă nu uitaţi că vizita la salon poate fi echivalentă doar cu câteva click-uri în platforma sau aplicaţia Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.