(P) Noua aplicaţie ZOOMO aduce realitatea augmentată pe piaţa imobiliară

Postat la 20 noiembrie 2020 102 afişări

(P) Noua aplicaţie ZOOMO aduce realitatea augmentată pe piaţa imobiliară

Este foarte important să te adaptezi noilor cerinţe ale clienţilor de pe piaţa imobiliară. Aplicaţia ZOOMO, creată de un grup de antreprenori români, şi-a propus sa modernizeze conceptul de anunţuri imobiliare prin utilizarea realităţii augmentate.

Realitate augmentată înseamnă transpunerea imaginilor digitale în lumea reală. În cazul aplicaţiei ZOOMO, aceasta înseamnă poziţionarea unor afişe digitale pe faţadele clădirilor în dreptul proprietăţilor disponibile spre vânzare sau închiriere.

Scanează-ţi oraşul - este mai simplu decât crezi

Aplicaţia ZOOMO oferă utilizatorilor posibilitatea să descopere uşor şi rapid proprietăţi imobiliare exact în zona dorită. Întregul proces se desfăşoară direct pe ecranul telefonului, fără drumuri inutile, fără vizionări şi fără bătăi de cap.

Astfel, aplicaţia permite scanarea oraşului prin vizualizarea afişelor digitale chiar pe faţadele clădirilor disponibile, cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată. Detaliile referitoare la preţ se află la doar un click distanţă de orice utilizator. Ce înseamnă asta? Vei găsi clădirea dorită, în zona dorită, mai simplu şi mai rapid decât credeai.

Folosind aplicaţia ZOOMO, utilizatorii vor putea să scaneze realitatea înconjurătoare cu ajutorul telefonului mobil, pentru a găsi proprietăţi de vânzare sau de închiriere în zona respectivă.

ZOOMO a fost conceput pentru dispozitivele mobile iOS şi Android de către un grup de antreprenori români care au sesizat nevoia reală de profesionalizare a pieţei imobiliare din România.

Cine poate beneficia de serviciile ZOOMO

Clasicele agregatoare imobiliare sunt dificil de folosit, conţin numeroase opţiuni şi filtre, anunţuri înşelătoare sau o poziţionare vagă. De aceea, ZOOMO vine în întâmpinarea cerinţelor unei pieţe în continuă schimbare şi evoluţie. ZOOMO reprezintă inovaţie, transparenţă, exclusivitate şi profesionalism, contribuind semnificativ la îmbunătăţirea calităţii serviciilor din domeniul imobiliar din România.

În plus, ZOOMO ajută la obţinerea exclusivităţilor şi la reducerea semnificativă a timpului de tranzacţionare. Platforma creează o relaţie importantă între agenţii imobiliari profesionişti şi clienţii care respectă plusul de valoare adus de aceştia.

Noua platformă se adresează clienţilor care vor să cumpere sau să închirieze proprietăţi, dar şi agenţilor imobiliari profesionişti. Fiind o aplicaţie specializată pe exclusivităţi, ZOOMO promovează doar agenţii imobiliari care prestează servicii de calitate în mod etic.

În calitate de utilizator, vei avea acces la cele mai noi tehnologii digitale pentru a găsi exact proprietatea pe care o doreşti. Fie că vorbim despre achiziţionare sau închiriere de case, apartamente, terenuri, birouri şi spaţii comerciale, ZOOMO este ajutorul ideal pentru a descoperi proprietăţile imobiliare pe care le cauţi.

Modernizarea conceptului de anunţuri imobiliare reprezintă o nevoie reală a societăţii româneşti, iar creatorii aplicaţiei au reuşit să o transpună cu succes prin intermediul platformei ZOOMO.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
piata imobiliara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.