(P) Naveta secolului 21: scuterul electric

Postat la 17 august 2021 48 afişări

(P) Naveta secolului 21: scuterul electric

Parcaţi toate vehiculele; nu veţi mai avea nevoie de biciclete sau maşini pentru a vă deplasa. Scuterele electrice sunt semnificativ mai rapide decât bicicletele, mai ieftine decât automobilele şi necesită mult mai puţină energie, timp şi efort decât mersul pe jos pe distanţe lungi. În plus, nu putem ignora faptul că oricine va arăta bine folosindu-le.

Mai mult decât atât, sunt convenabile, compacte, nu produc poluare fonică şi sunt exponenţial mai ecologice decât conducerea unui vehicul obişnuit. Un scuter electric este o formă de transport mai eficientă decât orice alt mijloc de până acum.

În era în care trăim, comoditatea pare a fi un factor important în luarea oricărei decizii. Întreaga noastră viaţă se învârte în jurul comodităţii - adăugaţi apoi beneficiile ecologice şi aţi obţinut o soluţie perfectă la problema dvs. de navetă. Totuşi, e posibil să aveţi nevoie de mai multe argumente, aşa că haideţi să analizăm scuterele electrice mai în amănunt.

Rentabilitate şi economie de timp

Pentru oricine, aceste două lucruri sunt un câştig absolut. Oamenii care folosesc transportul public pentru a merge la serviciu în fiecare zi vor fi de acord că le consumă mult timp şi energie, la un cost suplimentar. Şi-ar înlocui mijloacele de deplasare într-o clipită, dacă li s-ar oferi opţiunea de a-şi efectua cu uşurinţă drumul spre serviciu, arătând bine, ajungând la timp şi economisind bani în timp ce fac asta. Decizia lor de a-şi cumpăra un scuter electric Harley, de exemplu, le va îmbunătăţi viaţa considerabil.

Siguranţă pentru distanţarea socială

În 2019, lumea a fost lovită de o pandemie globală din care încă încercăm să ne revenim. Cel mai bun şi mai înţelept lucru de făcut este să luăm toate măsurile de precauţie şi să ne distanţăm, deoarece încă nu suntem în afara pericolului.

După efectuarea cercetărilor, putem spune că mai mult de jumătate dintre persoanele care folosesc transportul public pentru a călători la serviciu nu se simt în siguranţă sau confortabil călătorind cu împreună atât de mulţi oameni. Este o problemă serioasă, dar este şi ceva care face companiile din ce în ce mai implicate în îmbunătăţirea sănătăţii angajaţilor. Prin urmare, aceştia îşi încurajează angajaţii să aleagă opţiuni mai inteligente şi mai bune, cum ar fi scuterele şi bicicletele electrice.

Chiar şi după ce pandemia se încheie şi lucrurile revin la normal, distanţarea socială ar trebui să fie ceva care ar trebui să rămână valabil şi pentru viitor. Prin urmare, acest lucru va duce la creşterea cererii pentru scutere electrice.

Compact şi neconvenţional

Motoarele electrice au o putere şi o eficienţă de aproape trei ori mai mari decât motoarele convenţionale cu combustie internă pe care le vedeţi în jur. Un scuter electric de 15 - 20 kg poate transporta orice persoană foarte uşor, cu emisii minime, mai ales în comparaţie cu maşinile sau vehiculele de 1 sau 2 tone. Un alt studiu raportează modul în care scuterele electrice sunt cu peste 1000% mai eficiente per milă, în funcţie de resursele utilizate pentru a le conduce, decât motorul tipic cu combustie internă. Chiar dacă bateria scuterelor electrice este alimentată de un astfel de sistem care depinde de energia fosilă, nivelurile de emisii par neglijabile.

Înlocuitorul convenabil

Un alt motiv pentru care scuterele electrice au devenit atât de faimoase este datorită a ceea ce înlocuiesc şi pentru ce sunt utilizate sau pentru ce completează. Experţii au descoperit că aproximativ 36% din călătoriile cu scuterele electrice înlocuiesc o deplasare pe jos în zonele metropolitane. Aproximativ 10% înlocuiesc o călătorie cu bicicleta, iar alte 10% înlocuiesc o călătorie cu transportul în comun. Mai mult de 36% înlocuiesc călătoria normală cu automobilul (care include maşini private şi taxiuri). Deşi datele sunt incipiente, scuterele par să înlocuiască mai multe forme de transport şi poate chiar să ofere noi moduri de călătorie cu versatilitate.

Mai există un aspect de discutat, care ar putea fi cel mai crucial: oportunitatea şi alegerea oamenilor de a călători oriunde într-un oraş într-un mod mic, cu două roţi, ecologic. Dacă vă gândiţi la asta, ameninţările accidentelor majore pot fi, de asemenea, eliminate prin utilizarea mai multor scutere electrice. În comparaţie cu o maşină sau orice alt mod de navetă, angajaţii ar fi cei mai confortabili în a urca pe scuterele lor, apăsând un buton şi ajungând direct la destinaţie: fără trafic, fără probleme şi fără griji.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
naveta,
biciclete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.