(P) Midi, mini sau până la gleznă - ce fuste sunt la modă în acest sezon?

Postat la 31 mai 2021 130 afişări

(P) Midi, mini sau până la gleznă - ce fuste sunt la modă în acest sezon?

Dacă sezonale trecute rochiile au dominat din plin colecţiile de modă, anul acesta fustele au preluat conducerea şi sunt în top. Pentru sezonul cald există o mulţime de opţiuni la capitolul fuste încât va fi dificil să te decizi.

Midi, mini sau până la gleznă, care este modelul care se poartă în acest sezon, aceasta este întrebarea la care caută răspunsul cele mai multe dintre împătimitele modei. Orice femeie care este la curent cu cele mai noi tendinţe îşi aminteşte probabil că în urmă cu câteva sezoane fustele maxi au cunoscut o revenire spectaculoasă. 

Aproape peste tot vedeai fuste maxi, diafane, purtate de doamne şi domnişoare. Partea şi mai interesantă este că fustele până la gleznă vor fi în tendinţe şi în acest sezon. Pe lângă fustele vaporoaose lungi se vor mai purta şi cele midi, dar o bună parte dintre colecţiile brandurilor de modă este ocupă inclusiv de fustele mini.

Cum porţi fusta în funcţie de siluetă?

Alege lungimea fustei în funcţie de silueta pe care o ai. Este foarte important să acorzi o atenţie deosebită detaliilor şi proporţiilor atunci când te îmbraci cu o fustă. De exemplu, femeile mici de statură sau cele cu coapse proeminente ar trebui să evite fustele mini şi să opteze pentru un model midi dar care nu se mulează pe formele corpului. Cele care sunt înalte şi slabe pot purta cu încredere fuste midi sau chiar mini şi ar trebui să evite fustele până la gleznă care le-ar lungi mult prea mult silueta şi ar face ca totul să pară disproporţionat. Femeile plinuţe ar trebui să evite fustele mini, iar cele care nu sunt foarte mulţumite de aspectul picioarelor lor, pot alege din multitudinea de modele de fuste până la gleznă, pe care le pot asorta cu topuri simple sau pot găsi veste dama pe answear.ro pe answear.ro pe care să le integreze în outfit. 

Ce imprimeuri pentru fuste sunt la modă în acest sezon?

Acest sezon aduce o explozie de culoare şi imprimeuri în prim plan, iar acest lucru se va regăsi inclusiv în colecţiile de fuste ale brandurilor. Imprimeul tropical şi cel floral vor predomina în sezonul cald, fiind o alegere excelentă care simt nevoia să trăiască fiecare moment din plin şi să se bucure de fiecare zi chiar şi pentru faptul că poartă o fustă care îi transmite o stare de bine. Ideale de purtat în vacanţă, fustele cu imprimeuri deosebite vor fi la mare căutare în acest sezon. Un aspect important pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când alegi o fustă cu imprimeu este modul în care o asortezi cu restul pieselor pe care le porţi. Pentru a pune în evidenţă imprimeul fustei şi pentru a nu încărca ţinuta, alege ca restul pieselor vestimentare să fie cât mai simple, într-o singură culoare de preferat care se regăseşte şi în imprimeu. Poartă puţine imprimeuri şi asortează la o fustă cu imprimeu floral o pereche de încălţări casual, cum ar fi o pereche de balerini, evitând pe cât se poartă pantofii sport la o astfel de ţinută.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sezon,
moda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.