(P) Back to Office - Metoda dezvoltatorului Impact de a îmbina experienţa de locuire cu Work from Home

Postat la 15 septembrie 2020 1424 afişări

(P) Back to Office - Metoda dezvoltatorului Impact de a îmbina experienţa de locuire cu Work from Home

Anul 2020 a impus schimbări, forţând întreg sistemul să realizeze o aliniere din punct de vedere tehnologic. Astfel s-a impus un nou stil, al lucrului de acasă, destul de dificil de gestionat de majoritatea oamenilor şi mai ales de către părinţii cu copii, nevoiţi să aloce un spaţiu dedicat fiecărei persoane şi fiecărei activităţi de bază. Piaţa imobiliară s-a aliniat acestei noi nevoi de locuire, ideea IMPACT Developer & Contractor fiind promovarea apartamentelor de 2 camere cu office, un concept special gândit pentru ansamblul LUXURIA Residence, în scopul de a încuraja adepţii work from home să opteze pentru un plus de confort.

2020 a fost anul în care stilul de viaţă s-a schimbat pe toate planurile, cu implicaţii complexe: de la necesitatea organizării individuale, la lucru în echipă prin conferinţe video şi mai mult timp petrecut acasă, cu familia. În urma experienţei de lockdown, tot mai multe persoane sunt interesate să facă o schimbare şi să se mute într-o locuinţă mai mare, în care fiecare membru să aibă atât un colţ de lucru propriu, dar şi un colţ de linişte.

Oferta dezvoltatorilor imobiliari este variată şi răspunde cererii actuale, atât prin apartamente mai spaţioase, cu unităţi de 3, 4 şi 5 camere, cât şi prin apartamente compartimentate practic, care dau posibilitatea amenajării unei camere în funcţie de obiectivul acesteia. În Luxuria Residence, apartamentul de 88 mp este customizabil, o cameră fiind pretabilă pentru office, bucătărie sau chiar un dressing spaţios, la alegerea clientului. Astfel, apartamentul de 2 camere are o a treia încăpere, al cărei obiectiv este decis de stilul de viaţă al cumpărătorului.

Apartamentul de 2 camere + office este o noutate pentru clienţi, faţă de care aceştia manifestă entuziasm şi interes. Spaţiul office poate fi viitorul birou al unui manager sau camera de home schooling a unui copil dintr-o familie care preferă educaţia individuală.

De la startul promovării acestui tip de apartament,  în ansamblu s-au vândut deja 9 apartamente de acest tip, 8 dintre clienţi fiind interesaţi ca a treia cameră a apartamentului să fie un spaţiu de birou, doar unul optând pentru bucătărie separată, în care să îşi exerseze talentul de masterchef.

Din dorinţa de a promova confortul în materie de locuire, Luxuria Residence anunţă Oferta limitată pentru 5 unităţi - Apartamente de 2 camere + Office. Practic, acest tip de apartament cu 3 camere are un preţ promoţional, de 139.990 Euro + TVA, pentru a susţine acest concept atât de necesar pe piaţa imobiliară din prezent.

Poziţionate S-E, S-V, apartamentele cu zonă de Home Office dedicată, sunt în avantajul celor care folosesc biroul şi preferă lumina naturală. Astfel de locuinţe sunt propice în special pentru oamenii de business care ştiu cât de important este să ai un spaţiu amenajat corespunzător unui birou. Fie că este vorba de antreprenori, freelanceri, middle şi top management business people care călătoresc des şi lucrează în Bucureşti, acest apartament oferă toate condiţiile pentru zilele în care lucrează de acasă. 

Cu obiectivul de a crea un mediu propice atât relaxării dar şi activităţilor de networking, în ansamblu este prevăzut un lounge dedicat rezidenţilor. Aici, fiecare locatar îşi poate servi cafeaua, poate citi o carte şi poate lucra remote. Luxuria este un ansamblu rezidenţial care atrage oameni de elită, cu venituri mari, ceea ce înseamnă că interacţiunea cu ceilalţi rezidenţi poate fi startul unei noi colaborări frumoase.

De altfel, unul dintre avantajele ansamblului este poziţionarea în noul centru de business al Bucureştiului, fiind la distanţă de doar 15 minute de Piaţa Victoriei şi aproape de clădirile de birouri din zona de Nord. Orice întâlnire de afaceri, inclusiv drumul spre birou, poate fi la câteva minute distanţă, uneori chiar şi la câţiva paşi de mers pe jos. Timpul petrecut în trafic este astfel redus şi poate fi un prilej pentru hobby-uri sau mai multe activităţi cu cei dragi.

Deschiderea instituţiilor de învăţământ nu garantează o continuitate a studiilor realizate cu prezenţă fizică obligatorie, ceea ce face oportună orientarea către astfel de apartamente cu birou integrat, pentru ca fiecare membru al familiei să îşi poată exercita activităţile în armonie.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele de 2 camere + Office, puteţi solicita oferta valabilă în limita stocului disponibil.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
experienta,
impact

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.