Osama ben Laden era neinarmat cand a fost ucis. Fotografia cadavrului sau este atroce

Postat la 04 mai 2011 16 afişări

Osama ben Laden nu era inarmat in momentul in care a fost ucis de comandourile americane, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney, prezentand o noua versiune a mortii liderului Al-Qaida si afirmand ca fotografia cadavrului acestuia este "atroce".

In timpul acestui atac, "exista ingrijorarea ca ben Laden se va opune operatiunii de capturare si, de fapt, a rezistat (...) Ben Laden a fost impuscat. Nu era inarmat", a declarat Carney intr-o intalnire cu presa.

De la anuntul operatiunii conduse in noaptea de duminica spre luni in resedinta sa din Abbottabad, la circa 50 de kilometri nord de capitala pakistaneza, detaliile privind circumstantele mortii lui Osama ben Laden au fluctuat.

Luni, principalul consilier al presedintelui Barack Obama pentru combaterea terorismului, John Brennan, a declarat ca ben Laden s-a servit de o femeie ca scut uman.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Osama ben Laden,
fotografie,
cadavru
/actualitate/osama-ben-laden-era-neinarmat-cand-a-fost-ucis-fotografia-cadavrului-sau-este-atroce-8226341
8226341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.