Orban: Economia Ungariei nu a ieşit din zona de pericol

Postat la 18 august 2011 15 afişări

Ungaria nu a ieşit încă din zona de pericol, iar criza din zona euro a creat "probleme serioase pentru economie", chiar dacă ţara nu face parte din uniunea monetară europeană, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban a arătat că autorităţile trebuie să fie pregătite să opereze într-un mediu financiar şi economic dificil în următoarele câteva luni, transmite Portfolio.hu.

Guvernul ungar se va concentra la toamnă pe criza din zona euro, care a creat "probleme serioase" nu doar pentru ţările din regiune ci şi Ungariei, a spus premierul. "Ţara trebuie să fie pregătită că cel puţin în următoarele câteva luni oamenii trebuie să se descurce într-un mediu economic mai dificil decât cel actual" , a avertizat şeful guvernului de la Budapesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
economie,
pericol,
probleme,
orban
/actualitate/orban-economia-ungariei-nu-a-iesit-din-zona-de-pericol-8629736
8629736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.