Orban, despre noile restricţii anti-COVID: Voi propune sistarea evenimentelor private

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 octombrie 2020 220 afişări

Orban, despre noile restricţii anti-COVID: Voi propune sistarea evenimentelor private

Premierul Ludovic Orban anunţă că va propune sistarea evenimentelor private, în condiţiile în care reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire cu coronavirus. 

Întrebat, luni, dacă există posibilitatea să fie impuse şi alte restricţii, Orban a răspuns: „Să vă spun eu o restricţie pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele judeţene pentru situaţii de urgenţă iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane”.

În acest moment, evenimentele private se organizează cu maxim 50 de persoane în spaţii închise şi cu 100 de persoane în spaţii exterioare.

„Sunt foarte mulţi organizatori de evenimente şi foarte mulţi care nu respectă regulile în organizarea nunţilor şi e posibil să nu mai permitem organizarea unor astfel de evenimente private”, a spus Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
nunţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.