Orban: Cu ochii în lacrimi pentru cei care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor PNL

Autor: Laura Buciu Postat la 26 septembrie 2021 77 afişări

Orban: Cu ochii în lacrimi pentru cei care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor PNL

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, le-a spus susţinătorilor săi, după ce a pierdut competiţia în faţa lui Florin Cîţu că vor plânge „pentru bieţii care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor Partidului Naţional Liberal”.

Ludovic Orban a participat la o sesiune foto alături de susţinătorii săi, după ce a pierdut lupta cu Florin Cîţu, pentru şefia PNL.

Lângă Orban sa aşezat un liberal, pentru fotografie: „Cu fruntea sus, preşedintele nostru”, a spus el.

„Acesta este preşedintele nostru”, îi spune o femeie lui Ludovic Orban, în timp ce îi face o fotografie.

Dând să plece, lângă Orban se aşează un bărbat, căruia îi este preşedinte i se adresează: „Mariane, cu ochii în lacrimi, plângeţi pentru bieţii care vor fi aleşi în conducerea rămăşiţelor Partidului Naţional Liberal”.

Sesiunea foto continuă, în timp ce unii liberali îi înghiontesc pe alţii, mai mult timp, să meargă să facă poze cu fostul lider PNL.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El la învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintelui în funcţie. Cîţu a obţinut 61,2% din sufragii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
pnl,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.