Orban anunţă filialele PNL au „interdicţie totală” de a face alianţe cu PSD în teritoriu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 septembrie 2020 46 afişări

Filialele locale ale PNL au „interdicţie totală” de a forma alianţe cu PSD pentru a forma majorităţi în consilii, anunţă liderul partidului, Ludovic Orban: „Partidele afine cu care suntem în colaborare sunt PMP şi USR PLUS”.

Orban anunţă filialele PNL au „interdicţie totală” de a face alianţe cu PSD în teritoriu

„Am stabilit politica de alianţe foarte clară. Prima decizie este că interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD. Partidele afine cu care suntem în colaborare sunt PMP şi USR PLUS. De asemenea, în judeţele cu populaţie maghiară unde se pot găsi puncte comune şi programe comune, am premis realizarea de înţelegi cu UDMR. Repet, decizia cea mai importantă este interdicţia totală de a face vreo alianţă cu PSD”, spune Ludovic Orban.

El mai spune că, la nivel naţional, există o înţelegere între PSD şi „celelalte două PSD-uri mai mici”, ProRomânia şi ALDE.

„Singura excepţie ar mai fi PER, dar depinde de orientarea filialei PER”, adaugă Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
majorităţi,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.