Orasul unde multimilionarii nu mai incap. Cum au ajuns bogatii sa deseneze pe harta unei tari locuri necunoscute pana acum

Postat la 11 septembrie 2013 184 afişări

In Beijing, multimilionarii nu mai au loc. Populatia bogatilor din orasele chinezesti de care pana acum nu a auzit nimeni creste intr-un ritm extrem de rapid, scrie CNN Money. Ca exemplu, numarul locuitorilor cu foarte multi bani din Chongqing a crescut cu 80% intre 2007 si 2012.

 Orasul unde multimilionarii nu mai incap. Cum au ajuns bogatii sa deseneze pe harta unei tari locuri necunoscute pana acum

 Orasul Chongqing gazduieste in prezent 96 de persoane cu venituri de peste 30 de milioane de dolari. Chengdu si Fuzhou sunt si ele in aceeasi situatie, populatia lor crescand cu 60% in aceeasi perioada, iar ultimele date arata ca cele doua orase numara in prezent 120, respectiv 67 de multimilionari.

Prin comparatie, Hong Kong avea 2.560 de locuitori foarte bogati, la sfarsitul lui 2012, insa in intervalul de timp analizat numarul acestora a inregistrat o crestere de numai 16%.

In topul oraselor cu cel mai mare numar de multimilionari Hangzhou ocupa prima pozitie, cu un numar de 563 de persoane foarte instarite si o rata a cresterii de 57%.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
bogati,
harta,
locuri,
crestere,
locuitori,
populatie,
bani
/actualitate/orasul-unde-multimilionarii-nu-mai-incap-cum-au-ajuns-bogatii-sa-deseneze-pe-harta-unei-tari-locuri-necunoscute-pana-acum-11314831
11314831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.