Oraşul din România care este tot mai sufocat de pandemie. Astăzi tocmai a depăşit rata de incidenţă de 9 la mia de locuitori, cea mai mare din ţară

Autor: Mediafax Postat la 16 noiembrie 2020 12698 afişări

Oraşul din România care este tot mai sufocat de pandemie. Astăzi tocmai a depăşit rata de incidenţă de 9 la mia de locuitori, cea mai mare din ţară

Oraşul Cluj-Napoca a ajuns la o rată de incidenţă a cazurilor de Covid-19 de 9,04 la mia de locuitori, potrivit datelor anunţate luni de Prefectură, în creştere de la 8,74, cât era joi. Cea mai mare incidenţă din judeţul Cluj se înregistrează însă în comuna Mintiul Gherlii, de 12,14 la mie.

Potrivit datelor publicate luni de Prefectura Cluj, în judeţ rata de incidenţă este de 7,37 la mia de locuitori. Sătpmâna trecută, rata în judeţ era de 7,30.

În patru localităţi, trei comune şi un oraş, rata a depăşit 10 la mie. Este vorba de oraşul Gherla (10,64) şi de comunele Chinteni (10,22), Izvoru Crişului (12,03) şi Mintiu Gherlii (12,14).

În Cluj-Napoca, rata a ajuns luni la 9,04 la mie, în creştere de la 8,74 săptămâna trecută.

Comuna Măguri-Răcătău din judeţ este singura în care rata de infectare este de 0.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
covid,
rată

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.