Orange Romania confirma discutiile pentru un parteneriat cu Deutsche Telekom

Postat la 28 martie 2011 22 afişări

Grupurile France Telecom si Deutsche Telekom discuta un "parteneriat tehnic" care ar putea avea implicatii si in Romania, in acest moment discutiile fiind axate pe "oportunitatea si tipul sinergilor viitoare", a declarat pentru ZF Madalina Suceveanu, directorul tehnic al Orange Romania, confirmand astfel informatiile publicate in editia de luni a publicatiei germane Handelsblatt.

"Ca parte integranta a strategiei de dezvoltare a retelei si serviciilor oferite clientilor sai, Orange Romania va continua dezvoltarea de parteneriate pe zona tehnica cu ceilalti operatori de telecom din Romania. Gradul de maturitate al pietei telecom si provocarile legate de asigurarea si imbunatatirea continua a eficientei operationale, implicit a calitatii serviciilor percepute de clienti sunt argumentele ce stau la baza acestui tip de colaborari", a declarat Madalina Suceveanu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
Romania,
parteneriat,
Deutsche Telekom
/actualitate/orange-romania-confirma-discutiile-pentru-un-parteneriat-cu-deutsche-telekom-8104953
8104953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.