Orange relanseaza asigurarea pentru telefon, modem şi tabletă

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 ianuarie 2013 50 afişări

Orange România, cel mai mare operator de telecomunicaţii din piaţă, relansează începând de astăzi serviciul de asigurare pentru telefon, modem şi tabletă sub umbrela Orange Care, un serviciu oferit anterior, din 2009, şi retras din ofertă anul trecut.

Telefoanele mobile, modemurile şi tabletele cumpărate din magazinele Orange pot fi asigurate în momentul cumpărării sau în maxim 30 de zile de la achiziţionarea lor. Pentru a încheia o asigurare, clientul trebuie să meargă în orice Orange shop cu actul de identitate, cu dispozitivul pe care vrea să-l asigure şi cu factura dispozitivului. Costul asigurării va fi calculat în funcţie de valoarea dispozitivului şi se va regăsi lunar în valoarea facturii.

Clienţii pot beneficia de reparaţii gratuite, în limita valorii de asigurare, sau chiar de înlocuirea dispozitivului cu acelaşi model, în cazul în care nu poate fi reparat. Asigurarea este emisă de Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris, sucursala Bucureşti, şi este valabilă şi pentru călătoriile în străinătate, timp de maxim 30 de zile.

"Ne dorim să fim mai aproape de nevoile clienţilor care îşi cumpără dispozitive noi din magazinele noastre şi să îi ajutăm să îşi protejeze investiţia încă de la început. Am relansat acest serviciu într-o formulă nouă, disponibilă acum şi pentru tablete, în care oferta variază în funcţie de tipul gadgetului şi în care clienţii au acces la o linie directă pentru a afla detalii despre asigurare şi condiţiile în care poate fi utilizată." a declarat Roxana Chicioreanu, Product Manager în cadrul Orange România.

Orange a lansat serviciul de asigurare doar pentru telefoane mobile, modemuri şi carduri de date în decembrie 2009.prin London General Insurance, la un preţ de 1,95 de euro pe lună şi cu o valoare asigurată de 4.000 de lei pentru reparaţii în cazul unor daune parţiale sau pentru înlocuirea aparatelor în eventualitatea producerii unor daune totale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
telefon,
model,
tabletă
/actualitate/orange-relanseaza-asigurarea-pentru-telefon-modem-si-tableta-10526179
10526179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.