Orange lanseaza o tableta sub brand propriu

Postat la 16 decembrie 2010 19 afişări

Operatorul de servicii de telecomunicatii Orange Romania lanseaza astazi prima tableta sub marca proprie – Orange Tablet.

Pretul tabletei porneste de la 99 de euro, cand este achizitionat cu abonamentul Colibri 35, pe doi ani. Orange este primul operator telecom care vine pe piata cu o tableta sub brand propriu. Altfel, o serie de companii din tara printre care si Visual Fan din Brasov au lansat anul acesta tablete romanesti, productia propriu-zisa fiind facuta in China.

Orange Tablet are un ecran tactil de sapte inci si foloseste sistemul de operare Android 2.1 al Google, ceea ce inseamna ca ofera implicit acces la aplicatiile din Android Market. Totodata, echipamentul poate fi folositA si ca ramA foto digitalA, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomicA, datoritA suportului mobil de sustinere, fArA a fi necesar un accesoriu suplimentar. In plus, este compatibilA cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 si include 2 camere video, o memorie internA de 8GB, plus un slot de card microSD.

"Romania este prima tara in care Orange lanseaza tableta sub brand propriu", spune Tudor Juravlea, product manager in cadrul Orange Romania despre echipamentul dedicat consumatorilor care isi doresc astfel de produse la preturi accesibile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
tableta,
lansare
/actualitate/orange-lanseaza-o-tableta-sub-brand-propriu-7822494
7822494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.