Orange a lansat serviciile 4G în Bucureşti, Valea Prahovei şi Poiana Braşov

Postat la 13 decembrie 2012 23 afişări

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a lansat ieri propria reţea bazată pe tehnologia LTE (4G), care le va permite clienţilor din zona centrală şi de nord a Capitalei, din staţiunile de pe Valea Prahovei şi zona Bran-Moieciu, pecum şi din Poiana Braşov transferuri de date la viteze de până la 75 Mbps.

"Vitezele 4G în reţeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru descărcare (download) şi 37,5 Mbps pentru încărcare (upload), ţinând cont de resursele de spectru disponibile în prezent", potrivit companiei de telefonie mobilă. În prima etapă, internetul mobil 4G va fi disponibil pe modemuri şi tablete, urmând să poată fi folosit în curând şi de pe telefoane. "Pentru conectarea la reţeaua 4G, Orange le oferă clienţilor săi modemul Huawei E392 4G cu preţuri pornind de la 0 euro şi tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G de la 309 euro împreună cu abonamentele care oferă acces la serviciul de date 4G." Clienţii Orange au acces la serviciile 3G cu viteze de până la 14,4 Mbps la nivel naţional, serviciile 3GĂ cu viteze de până la 21,6 Mbps sunt disponibile în peste 13.000 de localităţi, în timp ce reţeaua HĂ cu viteze de până la 43,2 Mbps acoperă 331 de localităţi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
orange,
servicii,
4g
/actualitate/orange-a-lansat-serviciile-4g-in-bucuresti-valea-prahovei-si-poiana-brasov-10390387
10390387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.