Opt zone din Anglia, afectate de secetă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 august 2022 27 afişări

Opt zone din Anglia, afectate de secetă

A fost declarată oficial secetă în unele zone din sud-vestul, sudul şi centrul Angliei şi în toată partea de est a Angliei.

Zonele afectate sunt: Devon şi Cornwall, Solent şi South Downs, Kent şi South London, Herts şi North London, East Anglia, Thames, Lincolnshire şi Northamptonshire, precum şi East Midlands.

În Wiggonholt, în districtul Horsham din West Sussex, s-au înregistrat 34,5 grade Celsius, potrivit Met Office, citat de Sky News.

De asemenea, în Irlanda, în comitatul Carlow, s-au înregistrat 31,7 grade Celsius, ceea ce înseamnă cu 11,8 grade peste media pe termen lung, a precizat Irish Observational Climatology.

Anunţul privind seceta înseamnă că locuitorii din aceste zone se pot aştepta la restricţii privind utilizarea apei la nivel casnic şi comercial.

Locuitorii şi firmele din zonele afectate au fost îndemnaţi să fie „foarte atenţi” la presiunile asupra resurselor de apă şi li s-a spus că ar trebui să utilizeze apa cu înţelepciune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anglia,
secetă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.