Oprescu invită constructorii kazahi să ia în considerare proiectul legăturii între Bucureşti şi Marea Neagră

Postat la 06 iulie 2013 97 afişări

Primarul Sorin Oprescu, aflat în vizită în capitala Kazahstanului, a invitat constructorii kazahi să ia în considerare proiectul creării unei legături navigabile între Bucureşti şi Marea Neagră.

Oprescu invită constructorii kazahi să ia în considerare proiectul legăturii între Bucureşti şi Marea Neagră

 Oprescu se află, de joi până sâmbătă, la Astana, la invitaţia omologului sau, Imangali Tasmagambetov, cu prilejul împlinirii a 15 ani de când oraşul este capitala Kazahstanului.

Primarul general a prezentat intenţia municipalităţii de a transforma Bucureştiul în oraş la Dunăre şi a invitat, pe această cale, "marii constructori kazahi să ia în considerare potenţiala legătură dintre capitala României şi Marea Neagră, prin canalul ce leagă Dunărea de aceasta".

"Sunt impresionat de Astana. Este un oraş nou, şi probabil cea mai tânără şi spectaculoasă capitală pe care am avut ocazia să o vizitez. Este foarte clar că avem ce învaţă unii de la alţii, că problemele cu care se confruntă cele două oraşe sunt similare", a mai spus Sorin Oprescu, exprimându-şi disponibilitatea de a împărtăşi Astanei din experienţa specialiştilor de la Bucureşti în domenii precum infrastructura, managementul traficului şi sănătate

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-invita-constructorii-kazahi-sa-ia-in-considerare-proiectul-legaturii-intre-bucuresti-si-marea-neagra-11099669
11099669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.