Oprescu, despre noul Guvern: Poate că pare stufos, dar o să-şi facă treaba

Postat la 28 decembrie 2012 10 afişări

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că noul Executiv poate părea stufos, însă dacă fiecare îşi vede de "felia lui de responsabilităţi", cu siguranţă Guvernul o să-şi facă treaba.

Întrebat cum priveşte componenţa noului Executiv, care are un număr mai mare de membri, Sorin Oprescu a răspuns: "Guvernul poate că pare stufos, deşi nu cred că este".

Edilul Capitalei a precizat că în contextul unui număr mărit al membrilor Executivului, important este ca fiecare să-şi asume responsabilităţile pe domeniul de activitate pe care a fost numit.

"Dacă fiecare îşi are felia lui şi îşi vede de ea, asumându-şi toate responsabilităţile, o să fie bine. Eu sper că fiecare pe felia lui de responsabilităţi o să-şi facă treaba", a mai spus primarul general.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
Guvern,
stufos
/actualitate/oprescu-despre-noul-guvern-poate-ca-pare-stufos-dar-o-sa-si-faca-treaba-10414254
10414254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.