Oprescu: Am reziliat contractul pentru pasajul de pe Văcăreşti. Facem mall cultural la Esplanada

Postat la 17 decembrie 2012 16 afişări

Contractul pentru construcţia Pasajului Mihai Bravu - Calea Văcăreşti, câştigat de firma Romstrade a lui Nelu Iordache, a fost reziliat, a declarat primarul Capitalei Sorin Oprescu în cadrul emisiunii "După 20 de ani" difuzată duminică de PRO TV.

"Am reziliat contractul cu firma care se ocupa de pasajul de pe Văcăreşti (Romstrade, controlată de Nelu Iordache - n. red.). Acum este în expertiză şi trebuie scos din nou la licitaţie. Va fi gata în martie 2014", a spus Oprescu. Citiţi mai jos principalele declaraţii ale lui Sorin Oprescu din cadrul emisiunii "După 20 de ani":

"Şoferii nu respectă nimic atunci când vine vorba de parcări. Trotuarul s-a transformat într-o parcare. Nici nu am vrut să intru prea tare în această problemă, din moment ce aceştia nu au alternative."

"Tot cer la Guvern să rezolvăm cu proiectul Esplanada. Am oameni de despăgubit acolo. Îmi doresc să avem o sală mare de muzică, o sală polivalentă. Doamna Angela Gheorghiu m-a sunat şi mi-a zis că vrea să găsească investitori."

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
pasaje,
bucuresti,
oprescu
/actualitate/oprescu-am-reziliat-contractul-pentru-pasajul-de-pe-vacaresti-facem-mall-cultural-la-esplanada-10396518
10396518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.