Oprea i-a convocat la Guvern pe miniştrii care participă la şedinţa CSAT

Postat la 02 august 2013 38 afişări

Vicepremierul Gabriel Oprea i-a convocat la Guvern pe miniştrii care participă la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), pentru o discuţie privind privatizarea CFR Marfă înainte de începerea reuniunii.

Oprea i-a convocat la Guvern pe miniştrii care participă la şedinţa CSAT

 La discuţii participă miniştrii Apărării, de Interne, Externe, Finanţe, Justiţie.

Guvernul a transmis anterior că aşteaptă în continuare un punct de vedere al CSAT legat de privatizarea CFR Marfă, dar precizează că nu a cerut convocarea "de urgenţă" a Consiliului, ci includerea pe agenda proximei şedinţe a proiectului de HG, şi vede ca o forţare decizia preşedintelui de a convoca "de urgenţă" CSAT.

Executivul arată că hotărârile în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării se iau cu unanimitate de voturi a celor prezenţi, în condiţiile îndeplinirii cvorumului, ceea ce nu ar fi posibil în cazul participării la şedinţă a cuiva fără drept de vot.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprea-i-a-convocat-la-guvern-pe-ministrii-care-participa-la-sedinta-csat-11196743
11196743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.