Opinie Cristian Hostiuc, ZF: USL şi-a învins „duşmanii“ politici Băsescu şi PDL. Urmează lupta de gherilă cu ceilalţi „duşmani“, din economie

Postat la 11 decembrie 2012 51 afişări

La alegerile de duminică USL-ul a câştigat de departe votul politic al României, preluând guvernarea cu toate forţele. Duşmanii USL au fost Băsescu, ARD-ul, PDL-ul, Videanu, Udrea, Blaga, Boureanu, Boc, Anastase etc.

Acum USL-ul lui Ponta, Antonescu, Dragnea trebuie să se confrunte cu noii "duşmani". De data asta economici. Şi sunt mult mai mulţi decât cei politici şi "muşcă" mult mai rău. Sunt impersonali şi nu prea poţi să dai vina pe ei, să îi "urechezi", să îi spânzuri în direct la o oră de mare audienţă. Ei se cheamă lipsa de încredere în economie, în viitorul ei, în viitorul afacerilor atât din partea companiilor, antreprenorilor, managerilor, dar şi din partea consumatorilor. Urmează "duşmanul" - fondurile europene. Ce să-i faci lui? Poţi să-l suspenzi, să îi ceri demisia, să îl pui la colţ? Mai vine "duşmanul" de investitor atât român, cât şi străin. Cum poţi să îl determini să vină în România, să scoată banii pentru o nouă investiţie şi să facă încă un loc de muncă? Urmează "duşmanul" creditare. Cum poţi să îi determini pe bancheri să îşi asume noi riscuri, să nu mai trimită fondurile din România înapoi în ţările de origine, să vadă piaţa românească cu alţi ochi decât în ultimii ani?

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinie,
cristian hostiuc,
zf,
alegeri
/actualitate/opinie-cristian-hostiuc-zf-usl-si-a-invins-dusmanii-politici-basescu-si-pdl-urmeaza-lupta-de-gherila-cu-ceilalti-dusmani-din-economie-10384633
10384633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.