ONU va ramane in Afganistan, in pofida lipsei de securitate

Postat la 13 aprilie 2011 19 afişări

Organizatia Natiunilor Unite va ramane prezenta in Afganistan, in pofida unui "mediu de securitate dificil" si atacurilor a caror tinta este de 18 luni, a declarat marti un oficial de rang inalt din cadrul ONU.

"Este un camp de operatiuni dificile, dar suntem aici pentru a ramane", a declarat Gregory Starr, subsecretarul general al ONU pentru Securitate, intr-un interviu pentru AFP."Este evident, daca judecam dupa ceea ce am indurat de 18 luni -instalatiile noastre in Afganistan au fost vizate de trei atacuri-, ca exista o mare ingrijorare cu privire la mediul de securitate", a subliniat el.

La 1 aprilie, intre 2.000 si 3.000 de manifestanti, care protestau fata de incendierea, in public, a unui exemplar din Coran, in Statele Unite, au luat cu asalt birourile ONU de la Mazar-i-Sharif , omorand trei angajati europeni, intre care si un roman, si patru agenti de paza nepalezi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ONU,
Afganistan,
securitate
/actualitate/onu-va-ramane-in-afganistan-in-pofida-lipsei-de-securitate-8153396
8153396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.