Omul de televiziune Niels Schnecker va conduce Consiliul de Administraţie al CFR SA

Postat la 12 decembrie 2012 14 afişări

Omul de televiziune Niels Schnecker, realizator de programe la postul Antena 3, va conduce Consiliul de Administraţie al companiei CFR SA din postura de preşedinte, informaţia fiind confirmată pentru MEDIAFAX de către ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Întrebat dacă numirea lui Schnecker face parte din procesul de selecţie a managerilor privaţi la companii de stat, Silaghi a răspuns afirmativ. Niels Schnecker este managing senior partner la firma de consultanţă Schnecker van Wyk&Pearson. El are pregătire în management financiar. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare a anunţat la finele lunii noiembrie că a acordat un împrumut de 175 milioane euro companiei CFR SA, finanţare care va ajuta administratorului infrastructurii feroviare să-şi restructureze bilanţul, permiţând plata datoriilor curente.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Niels Schnecker,
cfr sa,
administratie
/actualitate/omul-de-televiziune-niels-schnecker-va-conduce-consiliul-de-administratie-al-cfr-sa-10388822
10388822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.