Omul de afaceri Nelu Iordache a oferit 6,7 milioane de euro pentru ABC Asigurări

Postat la 20 martie 2012 14 afişări

Omul de afaceri Nelu Iordache a încheiat, prin firma sa de construcţii, Romstrade, un acord de principiu cu acţionarii ABC Asigurări pentru preluarea a 98,57% din titlurile asigurătorului, la un preţ de 6,69 milioane de euro.

Acţionarii asigurătorului vor discuta oferta Romstrade în data de 6 aprilie, când este programată o şedinţă AGA, al cărei convocator include o informare privind oferta de cesiune acţiuni ABC Asigurări Reasigurări SA.

Transferul acţiunilor ABC se va efectua la un preţ de 4,5 euro/titlu. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 10 lei/titlu.

Titlurile vor fi vândute de opt din cei zece acţionari persoane juridice ai companiei, care cumulat deţin 81,73% din capitalul social, alături de 163 acţionari persoane fizice, ale căror pachete însumează 16,84% din capital.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ABC Asigurări,
Nelu Iordache,
afaceri
/actualitate/omul-de-afaceri-nelu-iordache-a-oferit-6-7-milioane-de-euro-pentru-abc-asigurari-9418836
9418836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.