„Omicron va fi dominantă până la finalul săptămânii în România“. Avertismentul medicului Octavian Jurma

Postat la 29 decembrie 2021 65 afişări

„Omicron va fi dominantă până la finalul săptămânii în România“. Avertismentul medicului Octavian Jurma

Octavian Jurma: „Omicron va fi dominantă până la finalul săptămânii în România.“ Până pe 26 decembrie, au fost confirmate în România 25 de cazuri Omicron.

Omicron va fi dominantă până la finalul săptămânii în România, „cu toate eforturile autorităţilor de a cosmetiza situaţia“, spune medicul Octavian Jurma. Petrecerile de Revelion cu număr mare de persoane şi deschiderea şcolilor rămân cei mai importanţi factori de risc în perioada următoare.

Raportul VOC (variante care determină îngrijorare – n.r.) de marţi arată că dintre cele 97 de secvenţieri de săptămâna trecută sunt 10 cazuri noi, respectiv 10% din secvenţieri au fost Omicron.

Luni însă, a doua zi după dumincă, au mai fost confirmate 13 cazuri noi, „deci mai mult decât în toată săptămâna precedentă şi azi avem un total de 38 de cazuri confirmate”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avertisment,
medic,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.