Omar nu se grabeste. De ce l-ar aduce cineva pe Hayssam in Romania

Postat la 13 noiembrie 2010 8 afişări

Vizita de doua zile a presedintelui sirian Bashar al-Assad s-a soldat pana la urma cu o remiza amara pentru diplomatia romaneasca, nevoita sa auda public de la oaspetele de la Damasc ca Omar Hayssam, condamnat in Romania pentru terorism, nu va ajunge aici mai devreme “de cativa ani.

Presedintele sirian a anuntat ca Hayssam este in inchisoare in Siria si ca va ramane acolo pana isi va ispasi pedeapsa, dupa care, potrivit acordului semnat zilele acestea la Bucuresti, ar putea fi extradat si va putea fi incarcerat pentru pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pe care a primit-o pentru implicare in rapirea jurnalistilor romani din 2005.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omar-nu-se-grabeste-de-ce-l-ar-aduce-cineva-pe-hayssam-in-romania-7712074
7712074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.