Olguţa Vasilescu: Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, am putea rămâne fără jumătate din primari

Postat la 30 august 2013 36 afişări

Primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, înaintea şedinţei BPN a PSD, că Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, ea arătând că dacă se va aştepta până când dosarele în instanţă vor fi finalizate s-ar putea rămâne "fără jumătate din primarii din România".

Olguţa Vasilescu: Legea incompatibilităţilor trebuie modificată, am putea rămâne fără jumătate din primari

 "Să se schimbe legea. Legea e prost construită de la început. La ora actuală, dacă eu ca primar intru într-un CA la o regie din subordine, dar nu sunt plătită pentru această activitate, intru acolo doar ca să supraveghez, sunt declarată incompatibilă, ceea ce nu este în regulă", a spus Vasilescu.

Primarul a admis că modificarea legii nu va avea efecte pentru trecut, ci doar pentru viitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/olguta-vasilescu-legea-incompatibilitatilor-trebuie-modificata-am-putea-ramane-fara-jumatate-din-primari-11281697
11281697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.