Odată cu ridicarea restricţiilor, operatorii din turism reiau cursele spre Turcia. „Autorităţile aeroportuare fac testări aleatorii turiştilor, pe cheltuiala statului turc"

Autor: Andra Stroe Postat la 28 iulie 2020 80 afişări

Odată cu ridicarea restricţiilor, operatorii din turism reiau cursele spre Turcia. „Autorităţile aeroportuare fac testări aleatorii turiştilor, pe cheltuiala statului turc"

După ce Turcia a reintrat în zona verde, în urma actualizării, de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, a listei ce cuprinde ţările cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România, turoperatorul Paralela 45 reia din 17 august cursele charter Bucureşti - Antalya şi din 22 august din Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, cu o frecvenţă săptămânală, până la jumătatea lunii octombrie. 

Lista actualizată a intrat în vigoare pe 27 iulie şi tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia, a anunţat ROMATSA. „Pentru intrarea în Turcia nu e necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test COVID-19, autorităţile aeroportuare făcând testări aleatorii turiştilor, pe cheltuiala statului turc", se arată într-un comunicat al companiei.

În prezent, complexurile hoteliere este necesar să deţină un certificate eliberat de Ministerul Sănătăţii, după ce se verifică respectarea regulilor de distanţare fizică şi igienă în toate spaţiile comune, restaurante, baruri, patiserii, magazine, spaţii de joacă pentru copii, plajă, piscine.

Touroperatorul spune că tarifele de cazare pentru luna august vor fi reduse cu până la o tremie. „Un pachet de şapte nopţi în Antalya costă de la 499 de euro/persoană cu zbor de la Bucureşti, de la 510 euro/persoană din Iaşi, de la 584 de euro/persoană din Cluj-Napoca şi de la 575 de euro/persoană din Timişoara”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
bucuresti,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.