Obama refuza sa publice fotografii cu trupul lui Osama ben Laden

Postat la 05 mai 2011 7 afişări

Barack Obama refuza sa publice fotografii cu trupul neinsufletit al liderului al-Qaida, Osama ben Laden, ucis intr-o operatiune americana in Pakistan, potrivit postului de televiziune CBS, caruia presedintele i-a acordat un interviu miercuri.

Obama "a declarat ca nu va difuza fotografii cu ben Laden dupa moartea sa, pentru a dovedi decesul sau", a anuntat CBS pe site-ul sau, in urma unui interviu acordat de presedintele Statelor Unite emisiunii "60 minutes", care urmeaza sa fie difuzata duminica. Casa Alba anuntase, luni, ca nu s-a decis inca daca este oportun sa difuzeze fotografii cu ramasitele lui Osama ben Laden, o masura ceruta de membrii Congresului american pentru a servi ca proba pentru opinia publica mondiala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
sua,
fotografii,
bin laden,
moarte
/actualitate/obama-refuza-sa-publice-fotografii-cu-trupul-lui-osama-ben-laden-8230143
8230143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.