Obama, Merkel şi Putin sunt cei mai puternici politicieni din lume

Postat la 07 decembrie 2012 20 afişări

Preşedintele american Barack Obama, cance­larul german Angela Merkel şi preşedintele rus Vladimir Putin sunt cei mai puternici oameni din lume, potrivit unui top realizat de revista Forbes în care sunt incluşi şi viitorii lideri ai Chinei, chiar dacă aceştia îşi vor ocupa funcţiile abia de anul viitor.

În vârstă de 51 de ani, Obama, preşedintele celei mai mari economii a lumii, ocupă primul loc şi este secondat de Merkel, conducătorul în vârstă de 58 de ani al celei mai mari economii europene şi "coloana vertebrală a Uniunii Europene, care poartă viitorul euro pe umerii săi", potrivit editorilor Forbes. Pe ultimul loc al podiumului stă Vladimir Putin. El este urmat în clasament de cofondatorul Microsoft Bill Gates, de Papa Benedict al XVI-lea şi de preşedintele Băncii Centrale Americane (FED) Ben Bernanke.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
merkel,
putin,
politicieni,
putere
/actualitate/obama-merkel-si-putin-sunt-cei-mai-puternici-politicieni-din-lume-10376660
10376660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.