Oamenii de afaceri către noua putere: Aveţi mandatul, ce măsuri puneţi pe masă pentru relansarea economiei?

Postat la 11 decembrie 2012 13 afişări

Investiţi serios în infrastructură, nu mai creaţi dispute politice, micşoraţi aparatul guvernamental şi garantaţi stabilitate fiscală, cer reprezentanţii mediului de business.

Pe măsură ce Biroul Electoral Central (BEC) centralizează datele din judeţe, USL, marea alianţă câştigătoare a legislativelor de duminică, începe să vizeze şi chiar poate să ajungă acolo, anume să controleze două treimi din Parlament. Analiştii financiar şi oamenii de afaceri atrag însă atenţia că urmează un an greu şi că euforia victoriei trebuie potolită. "Acum că ştim cine ne va conduce în următorii patru ani sper să vedem mai multă înţelepciune din partea politicienilor. Urmează un an dificil. Eu îmi doresc din partea noului guvern ce îmi doream şi înainte: investiţii în infrastructură, dat fiind că avem un business în transport, predictabilitate fiscală. Sper ca noul guvern să facă un plan de acţiune de care să se ţină, să fie mai înţelept", spune Adrian Mihai, unul dintre cei trei proprietari ai companiei FAN Courier.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
oameni de afaceri,
relansare,
business
/actualitate/oamenii-de-afaceri-catre-noua-putere-aveti-mandatul-ce-masuri-puneti-pe-masa-pentru-relansarea-economiei-10384131
10384131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.