O ţară intră în lockdown 6 zile din cauza „valului cinci” al pandemiei

Postat la 14 august 2021 1206 afişări

O ţară intră în lockdown 6 zile din cauza „valului cinci” al pandemiei

Iranul a anunţat că va impune o ” izolare generală” timp de şase zile în oraşele din întreaga ţară. Iranul a raportat sâmbătă 466 de decese şi 29.700 de cazuri noi de Covid-19.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii a declarat că Iranul ar putea importa vaccinuri occidentale „atâta timp cât acestea nu sunt produse în SUA sau Marea Britanie”.

Iranul a anunţat că va impune o ” izolare generală” timp de şase zile în oraşele din întreaga ţară, după ce a fost lovit de ceea ce descrie ca fiind al cincilea val al pandemiei Covid-19, relatează The Guardian.

Măsurile de izolare includ toate bazarurile, pieţele şi birourile publice, precum şi cinematografele, sălile de sport şi restaurantele din toate oraşele iraniene. Acesta va începe luni şi va dura până sâmbătă.

Grupul de lucru naţional pentru coronavirus, care a emis această decizie, a ordonat, de asemenea, o interdicţie de călătorie între toate oraşele iraniene de duminică până vineri.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pandemie,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.