O tânără vitezomană, oprită de poliţie cu forţa, după ce a fost prinsă circulând cu 180 de kilometri pe oră

Postat la 31 ianuarie 2012 10 afişări

O tânără a fost depistată de poliţiştii rutieri din Arad circulând cu viteza de 180 kilometri pe oră, în interiorul unei localităţi, motiv pentru care a fost amendată şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile.

Femeia, de 23 de ani, din Galaţi, a fost prinsă conducând cu această viteză în timpul unei acţiuni a poliţiştilor pe DN7, judeţul Arad. Tânăra a refuzat să oprească maşina, astfel încât, pentru oprirea acesteia, poliţiştii au fost nevoiţi să o urmărească şi s-o blocheze în trafic. Conform legislaţiei în vigoare, ea a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 1.400 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
politie,
circulatie,
radar
/actualitate/o-tanara-vitezomana-oprita-de-politie-cu-forta-dupa-ce-a-fost-prinsa-circuland-cu-180-de-kilometri-pe-ora-9192545
9192545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.