O statuie stranie a lui Steve Jobs va fi amplasată în faţa sediului Apple - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 februarie 2014 88 afişări

Din mai mult de zece mii de propuneri, statuia aleasă pentru a fi amplasată în faţa sediului Apple, în memoria fondatorului Steve Jobs, este cel puţin bizară.

Creată de sculptorul sârb Dragan Radenovic, ea va avea aproape 5 metri înălţime şi ar trebui să sugereze, după spusele autorului, ideea unui magnet. Intenţia este ca oamenii să asocieze statuia cu puterea lui Steve Jobs de a atrage oamenii cu ideile sale inovatoare, relatează dailymail.co.uk.

Statuia, ce are ca destinaţie sediul Apple din California, înfăţişează capul lui Steve Jobs pe un schelet de oţel. Câteva elemente ciudate sunt incluse, precum literele A, E şi W, precum şi cifrele 1 şi 0.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-statuie-stranie-a-lui-steve-jobs-va-fi-amplasata-in-fata-sediului-apple-galerie-foto-12161640
12161640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.