O persoană a murit după ce maşina în care era a fost lovită de un tren, la ieşirea din Capitală

Postat la 17 iulie 2013 51 afişări

O persoană a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, pe Şoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

O persoană a murit după ce maşina în care era a fost lovită de un tren, la ieşirea din Capitală

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

La locul accidentului au ajuns o autospecială de prim ajutor, o maşină a medicului de urgenţă şi o autospecială de stingere, a spus Daniel Vasile.

În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-persoana-a-murit-dupa-ce-masina-in-care-era-a-fost-lovita-de-un-tren-la-iesirea-din-capitala-11127648
11127648
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.