O nouă strategie pentru a menţine turismul activ în faţa răspândirii coronavirusului: pachete de vacanţă cu anulare gratuită

Autor: Andra Stroe Postat la 06 martie 2020 95 afişări

O nouă strategie pentru a menţine turismul activ în faţa răspândirii coronavirusului: pachete de vacanţă cu anulare gratuită

Pe fondul îngrijorării crescute a turiştilor legate de răspândirea coronavirusului în tot mai multe ţări, compania Travel Brands SA, membră a grupului Der Touristik, prin reţeaua de agenţii de turism Dertorur, lansează de astăzi un nou tip de pachet de vacanţă - vacanţe liniştite - cu o politică de anulări gratuite de până la două zile înainte de intrarea la hotel, pentru cei care nu şi-au planificat încă vacanţele de vară.

Pachetul oferă anulări gratuite, fără niciun cost suplimentar şi 100% rambursabil, şi cuprinde două variante adaptate pentru diferite stiluri de călătorii, cu o diversitate de destinaţii: anulări gratuite cu până la două zile înainte pentru cazări individuale, pentru turiştii care vor să călătorească pe cont propriu, cu maşina, în destinaţii apropiate şi foarte căutate, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Croaţia precum şi multe alte locuri, şi anulări gratuite la vacanţe cu pachete charter (zbor, transfer, cazare) cu plecare din România, cu 14 zile înainte de intrarea în hotel, printre destinaţii numărându-se Turcia, Grecia, Spania, Egipt, Tunisia şi Cipru.

Noul tip de pachet este valabil exclusiv pentru rezervările făcute în luna martie, începând de azi şi până pe 31 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
mentinere,
strategie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.