O nouă bătaie de cap pentru Boeing: Unde parchează avioanele 787 care au interdicţie la zbor

Postat la 21 februarie 2013 12 afişări

De cinci săptămâni aeronavele 787 Dreamliner nu mai au voie să zboare din cauza problemelor apărute la baterii, iar Boeing se confruntă din acest motiv cu o altă problemă, unde să parcheze avioanele care ies dintr-o fabrică gigant de lângă Seattle.

Boeing nu a dorit să oprească activitatea la fabrica din Everett, statul Washington, şi la o altă unitate din Charleston, astfel că săptămânal este produs un nou 787.

În momentul în care Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) a decis consemnarea tuturor aeronavelor 787 erau în exploatare 50 de astfel de aparate la nivel mondial.

"În prezent avem suficient spaţiu pentru parcarea avioanelor la Everett şi nu vom specula despre limitările din viitor", a declarat Marc Birte, purtător de cuvânt al Boeing.

Persoane apropiate situaţiei au declarat însă că Boeing a luat legătura cu două mari companii specializate în stocarea avioanelor comerciale, pentru parcarea altor modele de aeronave care dintr-un motiv sau altul nu pot fi livrate imediat clienţilor, relatează New York Times.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avioanele 787,
Boeing,
interdicţie,
zbor
/actualitate/o-noua-bataie-de-cap-pentru-boeing-unde-parcheaza-avioanele-787-care-au-interdictie-la-zbor-10580899
10580899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.