O nava de razboi americana se indreapta spre Libia

Postat la 02 martie 2011 35 afişări

O nava de razboi americana, USS Kearsarge, avand la bord cateva sute de militari, se indreapta marti catre Libia, au anuntat doi oficiali americani din cadrul apararii, intr-un moment in care occidentalii isi sporesc presiunea asupra regimului colonelului Muammar Kadhafi.

USS Kearsarge, un portelicopter ce transporta slepuri, si doua vapoare care il insotesc se pregatesc sa intre in canalul Suez venind din Marea Rosie, au anuntat acesti oficiali sub acoperirea anonimatului.

"Deplasam elemente pentru a le apropia" de Libia, a declarat unul dintre ei.

Grupul operatiunilor amfibie ale Kearsarge, cu circa 800 de marinari, o flota de elicoptere si instalatii medicale, poate asigura sustinerea operatiunilor umanitare dar si militare.

Cititi mai multe pe www. mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
nava,
Libia,
USS Kearsarge
/actualitate/o-nava-de-razboi-americana-se-indreapta-spre-libia-8023613
8023613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.