O misiune a FMI, la Bucuresti in perioada 27 aprilie - 9 mai pentru prima evaluare din noul acord

Postat la 22 aprilie 2011 21 afişări

O misiune comuna a FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale se va afla la Bucuresti in perioada 27 aprilie-9 mai pentru prima evaluare a noului acord.

Noul acord de tip preventiv, incheiat la finele lunii martie pentru doi ani, are o valoare de 3,09 miliarde DST (circa 3,5 miliarde de euro), respectiv 300% din cota pe care o are Romania la FMI.

Acordul va fi insotit de un sprijin preventiv de 1,4 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si de un imprumut de 400 milioane de euro de la Banca Mondiala. Misiunea se va intalni cu autoritatile romane, precum si cu reprezentanti ai partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, bancilor si societati civile, iar concluziile vor fi prezentate la finalul misiunii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-misiune-a-fmi-la-bucuresti-in-perioada-27-aprilie-9-mai-pentru-prima-evaluare-din-noul-acord-8183200
8183200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.