O idee trăznită a unei viitoare mame din SUA. Ce s-a decis să vândă?

Autor: Anca Barbulescu Postat la 01 martie 2013 61 afişări

Natasha Hill este o tânără de 26 de ani din Los Angeles, care urmează să devină mamă în luna septembrie a acestui an şi care are în plan să lase numele copilului său la decizia unor străini.

O idee trăznită a unei viitoare mame din SUA. Ce s-a decis să vândă?

Pentru 5.000 de dolari, Hill a lăsat alegerea prenumelui bebeluşului la alegerea unor străini, după ce a câştigat un concurs pe site-ul Belly Ballot, o companie care le permite prietenilor şi familiei viitorilor părinţi să aleagă numele copilului.

Lista finală de nume pentru copilul Natashei Hill va fi publicată pe internet pe 18 martie. Timp de patru zile, internauţii din toată lumea vor putea vota câte un nume de fată şi unul de băiat din respectiva listă.

Copilul va primi numele cu cele mai multe voturi din categoria de sex în care se va încadra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mama,
decizie,
bebelus,
companie,
castigare
/actualitate/o-idee-traznita-a-unei-viitoare-mame-din-sua-ce-s-a-decis-sa-vanda-10621762
10621762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.