O firma inregistrata in Panama isi revendica marcile Realitatea TV si Realitatea FM

Postat la 01 iulie 2011 22 afişări

Societatea romaneasca European Money Strategy SRL, care are ca unic asociat o firma inregistrata in Panama, a solicitat recent la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea marcilor Realitatea TV si Realitatea FM, detinute in prezent de societatea Realitatea Media SA.

In mod concret, SC European Money Strategy SRL a depus, pe 23 mai 2011, la OSIM doua solicitari de marca pentru Realitatea TV si Realitatea FM.

SC European Money Strategy SRL a fost infiintata pe 16 septembrie 2010 si are sediul in Bucuresti. European Money Strategy SRL are ca unic asociat Investment Money Funds S.A. din Panama. Aportul social al Investment Money Funds este de 1.000 de lei, potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului.

Potrivit informatiilor de la OSIM, la solicitarea European Money Strategy SRL de atribuire a marcilor Realitatea TV si Realitatea FM a fost depusa o opozitie de catre societatea Realitatea Media SA, titularul de drept actual al celor doua marci.Marca Realitatea TV a fost atribuita Realitatea Media SA in 28 mai 2008 si va expira in 4 septembrie 2017. Pe de alta parte, marca Realitatea FM a fost atribuita Realitatea Media SA in 9 iulie 2008 si va expira in 5 decembrie 2017.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Panama,
Realitatea TV,
Realitatea FM
/actualitate/o-firma-inregistrata-in-panama-isi-revendica-marcile-realitatea-tv-si-realitatea-fm-8424553
8424553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.